duminică, 11 septembrie 2011

Tabara Toplita - august 2011, copii 7-9 ani

"Am petrecut in tabara la Toplita cateva zile minunate in care am avut parte de experiente pe care ni le vom aminti mereu. Fiecare zi ne-a rezervat mereu alte surprize pregatite pentru noi de oameni deosebiti, sufletisti ce iubesc muntele si copiii. Alaturi de ei am descoperit si noi frumusetea muntelui si ne-am facut noi prieteni. Am fost cu tiroliana, am facut rafting pe Mures, am invatat sa acordam primul ajutor, am construit un adapost in padure, am tras cu arcul, am calarit, am inotat,ne-am catarat pe panoul de escalada si am facut drumetii. Serile le-am petrecut intr-un mod foarte placut jucand jocuri pe echipe, dansand si admirand cerul instelat care la munte e mai frumos ca nicaieri. In ultima seara ne-am adunat in jurul focului de tabara. La lumina lui zglobie am cantat, bucurosi ca suntem impreuna, regretand in acelasi timp ca e ultima seara in tabara si mai ales hotarati sa ne vedem cat mai curand. Speram ca acest lucru se va intampla cu ocazia taberei de ski. Ne vom intoarce la Toplita ori de cate ori vom avea ocazia! In aceasta tabara voia buna si prietenia sunt pe primul loc!" - Ana si Lia Camarasan
Sunt cateva cuvinte scrise de doua fetite, Ana si Lia, care au participat la tabara din august de la Toplita. Cuvinte scrise din suflet de doua surori talentate si sensibile alaturi de care ne-am bucurat sa petrecem o saptamana frumoasa in inima muntilor.
S-a incheiat sezonul de vara cu inca trei tabere si in curand incepe scoala (nu am inca poze din tabara din septembrie).
Le dorim copiilor care au participat la taberele noastre succes la scoala si ii asteptam cu drag la taberele de schi din iarna.
La sfarsitul lunii octombrie vom pleca cu cativa dintre ei la schi in Austria.
Iata si pozele din ultimele tabere, vizionare placuta dragi prieteni....


Dansam, dansam si ne distram...







Uiiiii, ce fain este cu tiroliana...




Pofta buna...




Sarituri acrobatice in apa, nu ne intrece nimeni la asa ceva...





Am vaslit atata, ne mai trebuie putina energie sa terminam cursa pe Mures..




A fost si mos Martin pe aici...




Pe stancile Coloape din Gurghiu, acolo unde vulturii isi au cuibul...




Stim acum ce inseamna escalada...








Pe cal nu putem incaleca cu totii, dar pe gard da...


Lia iubeste mult caiii...


Kiki, o fetita curajoasa care nu se teme de cai. Prietenii stiu de ce...


Ce poate fi mai frumos decat sa calaresti. Ana ne demonstreaza cu eleganta pozitia corecta in sa...






Pe urmele lui Robin Hood...



Dansam si cantam langa focul de tabara. Nu fiti tristi, tabara de anul viitor ne asteapa cu multe surprize...

Tabara Toplita - august 2011, copii 10-12 ani


Tabara organizata la mijlocul lunii august, vreme frumoasa - poate un pic cam cald, dar ne-am racorit la piscina, rafting si rapel pe cascada. Despre cum a fost in tabara las imaginile sa vorbeasca.